Groepslessen

1e Dinsdagavond van de maand: Online Restorative Yoga & Yoga Nidra             

Elke 1e dinsdagavond van de maand kun je meedoen met een Online Restorative & Yoga Nidra. Restorative Yoga is een hele relaxte vorm van yoga waarbij we langere tijd in houdingen blijven liggen. In deze houdingen wil je volledig kunnen ontspannen en daarom maken we gebruik van bijvoorbeeld kussens, dekens, een stoel of de muur. Met deze houdingen stimuleren we de relax respons in ons lijf waardoor onze hartslag trager wordt, de bloeddruk lager en waardoor zowel lijf als geest de tijd krijgen om te verwerken en te helen. 

Yoga Nidra wordt ook wel de Yoga van de slaap genoemd, een vorm van geleide meditatie waarbij je alleen maar hoeft te liggen en te luisteren naar mijn stem. Restorative Yoga & Yoga Nidra vullen elkaar mooi aan en zorgen voor een hele diepe ontspanning.

Tijd: 20.00 - 21.30 uur

Online via Zoom

Kosten: Proefles is gratis, daarna €11,- per keer, 5 rittenkaart € 50,- of 10 rittenkaart € 90,-

Benodigdheden: een matje, veel kussens en dekens, een stoel zonder leuningen en een stuk vrije muur of een deur.

Boek je les hier via MomoYoga.

 

Zaterdagochtend: Buiten Vinyasa/Hatha Flow Yoga

Op zaterdagochtend kun je meedoen met deze actieve Vinyasa Yogales met soms ook vleugjes Hatha Yoga & Yogatherapie. Vinyasa is een vorm van yoga waar de houdingen elkaar in een flow, en op de beweging van de ademhaling, opvolgen. In mijn Vinyasa lessen staat veiligheid altijd voorop. Er zijn dus altijd aanpassingen mogelijk als je de les wat minder intens wilt maken of als je een blessure hebt. 

Tijd: 10.30 - 11.45 uur

Buiten in de tuin bij Kaffeetaria aan de Saffierlaan 10 in Utrecht. 

Kosten: Proefles is gratis, daarna €11,- per keer, 5 rittenkaart € 50,- of 10 rittenkaart € 90,-

Benodigdheden: neem je eigen matje mee. Draag comfortabele kleding in laagjes zodat je jezelf ook tijdens de rustigere delen van de les warm kunt houden.

Als je het leuk vindt kun je na de les een heerlijk kopje thee of koffie (met wat lekkers) halen bij Kaffeetaria en opdrinken in de prachtige Tuinen van Tolsteeg! Zo kun je er met je vriend/vriendin/moeder/buurvrouw toch een leuk corona-proof uitje van maken!

Vanaf oktober verplaatsen we de les naar binnen, ook bij Kaffeetaria. De zaal is maar liefst 240m2 groot dus afstand houden gaat hier wel lukken! De les wordt vervroegd naar 9.30 - 10.45 uur.

Boek je les hier via MomoYoga.

Anne Elberse Yoga

Dorpsstraat vo Steenstraat 12, de Bilt

info@anneelberse.nl